söndag 1 augusti 2010

Tio slöjdare

10 SLÖJDARE med vänner är olika Slöjd- och Konsthantverkare som två gånger per år, gemensamt ställer ut och erbjuder försäljning av äkta, unikt och handgjort hantverk.

I den fina och anrika "Stenkällarn" med den gulliga lilla trädgården, belägen precis bakom Kungälvs kyrka i den gamla mysiga delen av Kungälv håller Tio Slöjdare till.

Årets sommarutställning med hantverksförsäljning pågår varje dag t o m söndagen den 22 augusti 2010.

Öppet alla dagar : 12.00 - 19.00


Under den tiden, träffar du alltid någon av medlemmarna i Hantverksgruppen 10 Slöjdare,
då de alla turas om att finnas på plats för att träffa sina besökare.

Blomsterstaden Kungälv

Guidningen - Från krutrök till blomdoft

Följ med på en stadspromenad längs Kungälvs äldre del med berättelser om trädgårdar och historia från dåtid till nutid. Start vid hembygdsgården på Fästningsholmen.

Dagligen 21/7-15/8 kl.16. Därefter lördag & söndag, 16/8-5/9 kl.16.

Biljettpris: 50 kr (gratis för barn under 15 år i sällskap med vuxen). Biljetter säljs på hembygdsgården, vid entrén till Bohus fästning eller direkt av guiden.


Bergfeltska trädgården

Kungälvs Trädgårdsförening guidar i Bergfeltska trädgården, på västra gatan, varje onsdag och söndag klockan 18.00, under Kungälv Blomsterstad 20/7-10/9.

Allsångsfinal på torsdag!

På torsdag den 5 augusti är det stor allsångsfinal på Bohus Fästning. Då får vi finbesök av Sveriges hetaste artist Eric Saade och ingen mindre än allsångskungen själv - Lasse Berghagen bland många andra!

Mer info på www.allsangen.se