fredag 25 februari 2011

Baby & Barn 15-17 april, Svenska Mässan Göteborg

Barnens Vän prisas på Baby & Barn

Evenemanget fick en flygande start vid premiären 2006 och är sedan dess ett årligt återkommande arrangemang som växer i storlek.
15 april startar årets stora mässa för små barn. Arbetet pågår för fullt, och inför årets mässa är mässansvariga Anna Jarnö stolt över ett nytt pris som för första gången delas ut på mässan.
– Vi vill hedra någon som bidrar till barnens bästa i Sverige, och delar därför ut utmärkelsen Barnens Vän på mässan, berättar hon.

Priset är instiftat av Baby & Barn och Svenska Mässan som tillsammans med stiftelserna Friends och Min Stora Dag utgör årets jury. Tre personer har nominerats till priset och i år är det tjejerna som dominerar; Pernilla Stalfelt, författare och illustratör, kocken Carola Magnusson, som kämpar för bättre mat till barn och Eva Funck, TV-personlighet med förmågan att på ett roligt och lättförståeligt sätt skapa faktaprogram för barn. De nominerade ser priset som ett bra sätt att föra fram frågor som rör barnens bästa i samhället.

Vem tycker du ska vinna? Pristagaren av Barnens Vän röstas fram av allmänheten på www.babybarn.se. Fredagen den 15:e april, i samband med invigningen av årets mässa, avslöjas vem som har vunnit.

För mer information: www.babybarn.se
E-post: info@babybarn.se
Kontaktperson
Anna Jarnö
E-post: anna.jarno@svenskamassan.se
Tel: 031-708 80 85